Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, donatacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulur.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık erkek öpmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek düşmanlarına da dost olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments