Rüyada tanıdık bir kızı öpmek

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada tanıdık kızı öpmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek sermayesinin boşa gideceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığının elini öpmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı birini öpmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments