Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek bir hastalıktan kurtulunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments