Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada tabancayla vurulmak kendine olan güvenini yitireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına inanılır.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek ticarette yol katedeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek gelirinin daimi olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunlarını çözebileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments