Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek rahat edileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına inanılır.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada vurulmak ama kan görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments