Rüyada tabancayla vurulmak

Rüyada tabancayla vurulmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments