Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet eder.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurusıkı görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, hak yoluna döneceğine rivayet eder.

Rüyada tabanca vurulmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments