Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla vurulmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eskileri yâd edeceğine delalettir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada tabanca vurulmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments