Rüyada tabancayla bacağından vurulmak

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, bazı konularda önayak olunacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, şanssızlık yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, fakirlikten kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments