Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, para ve makam sahibi olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına alamet eder.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada başından tabancayla vurulmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments