Rüyada kafadan tabancayla vurulmak

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalettir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan iğne vurulmak ettiği zararları telafi edeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kafadan vurulmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ortaklıkların bozulacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments