Rüyada timsah suda görmek

Rüyada timsah suda görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada timsah suda gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Rüyada suda timsah öldürmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada timsahı suda görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada timsah suda görmek dayanışma içinde kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda timsah görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda timsah görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments