Rüyada timsahı suda görmek

Rüyada timsahı suda görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, zenginlik elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahı suda gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada timsah suda görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda timsah öldürmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahı suda görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada suda timsah görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, daima secde ve şükür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments