Rüyada suda timsah yavrusu görmek

Rüyada suda timsah yavrusu görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada suda timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada timsahı suda görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda timsah öldürmek üzüntülerinden kurtulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda timsah görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen timsah görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada timsah suda görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda timsah görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments