Rüyada bulanık suda timsah görmek

Rüyada bulanık suda timsah görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda timsah gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bir ilişkinin gösterdiği ilerleme sizi şaşırtabilir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayattan yana keyif bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda ölmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini bulanık suda görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazancının günden güne düşeceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments