Rüyada su kertenkelesi görmek

Rüyada su kertenkelesi görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kötüyse düzeleceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada su kertenkelesi gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Rüyada su kertenkelesi görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işarettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada renkli kertenkele görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada fare kertenkele görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kertenkeleden kaçmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kertenkele görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada yavru kertenkele görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments