Rüyada hamile kertenkele görmek

Rüyada hamile kertenkele görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, hedeflerini tutturacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada hamile kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuz veya yaratıcılığınız yüksek olabilir.

Rüyada hamile kertenkele görmek makbul olan mallara kavuşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada birçok kertenkele görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına inanılır.

Rüyada renkli kertenkele görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments