Rüyada söz verdiğini görmek

Rüyada söz verdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada söz verdiğini gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Rüyada birinin söz verdiğini görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet eder.

Rüyada söz verdiğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada söz söylemek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, şansının ve bahtının döneceğine yorulur.

Rüyada şarkı sözü görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada birisine söz söylemek hem rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evlenmek için söz kesmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, tatsızlıkların aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments