Rüyada birinin söz verdiğini görmek

Rüyada birinin söz verdiğini görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada birinin söz verdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada birinin söz verdiğini görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz verdiğini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada söz kesildiğini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz yapmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak tüm fırsatları değerlendireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada söz kurdelesi görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi sözünü görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz nişan görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments