Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, özlemelerin son bulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzük takmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada sözlenip yüzük takmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak son model arabaya sahip olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments