Rüyada birisine söz söylemek

Rüyada birisine söz söylemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, dinine bağlı kalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada birisine söz söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Rüyada söz söylemek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada birisine söz söylemek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada birine güzel söz söylemek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada güzel söz söylemek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet etmektedir.

Rüyada dini sözler söylemek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine inanılır.

Rüyada birine söz söylemek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kulağa söz söylemek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments