Rüyada söz söylemek

Rüyada söz söylemek işlerinde atılıma geçeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz söylemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada birisine söz söylemek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada dini sözler söylemek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, planların tutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine güzel söz söylemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz söylemek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel söz söylemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada birine söz söylemek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kulağa söz söylemek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments