Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada güzel söz duymak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden güzel söz duymak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine delalet eder.

Rüyada güzel sözler duymak ele geçen kazancın azalacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments