Rüyada sol baş parmak

Rüyada sol baş parmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, malvarlığının artacağına alamet eder.

Rüyada sol baş parmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol baş parmak sıkıntılarının sona ereceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Rüyada sol baş parmak görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak istediklerini elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol işaret parmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sol parmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments