Rüyada sol parmak

Rüyada sol parmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, isyan edeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada sol parmak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada sol baş parmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada sol parmakta alyans görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada sol baş parmağını kesmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak sevdiğini söyleyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol işaret parmak kazancın sürekli artacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments