Rüyada sol parmağa yüzük takmak

Rüyada sol parmağa yüzük takmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, dünya malı elde edeceğine delalettir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol parmağa alyans takmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek kazancının düşeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına inanılır.

Rüyada sol ele yüzük takmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada parmağa yüzük takmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments