Rüyada sol baş parmağını kesmek

Rüyada sol baş parmağını kesmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, makama ve rızka sahip olacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, mekân değiştireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sol baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Rüyada sol baş parmağını kesmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, büyük düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol baş parmak görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol baş parmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, işinin de hep yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağını kesmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağı kesmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments