Rüyada sol işaret parmak

Rüyada sol işaret parmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, karalar bağlayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine inanılır.

Rüyada sol işaret parmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Rüyada sol işaret parmak moral bozukluğu yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada parmakla işaret edilmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments