Rüyada sol baş parmak görmek

Rüyada sol baş parmak görmek işlerinde çok başarılı olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, rızkın genişleyeceğine yorulur.

Rüyada sol baş parmak gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada sol baş parmak görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet eder.

Rüyada sol baş parmağını kesmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada sol baş parmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek hayatının daha kolay olacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada sol işaret parmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada sol parmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerin kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sol parmakta alyans görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak yaptığı hatalardan ders alacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments