Rüyada soğuk suya düşmek

Rüyada soğuk suya düşmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sorunlarını çözeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine işaret eder.

Rüyada soğuk suya düşmek gördüyseniz:

  • Fazla özgürlük merakı tuhaf durumların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada soğuk suya düşmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet eder.

Rüyada soğuk su vermek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yıkandığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada sıcak soğuk su görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk su görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğuk su dökmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments