Rüyada sıcak soğuk su görmek

Rüyada sıcak soğuk su görmek gönlünce harcama yapmasına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, her daim temkinli olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak soğuk su gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak soğuk su görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak verilen sözlerin tutulacağına, şerefe ve izzete delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su içmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına inanılır.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments