Rüyada soğuk su vermek

Rüyada soğuk su vermek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, hastalıkların iyileşeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada soğuk su vermek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk su görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak ailesini de mutlu edeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Rüyada soğuk su vermek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada soğuk suya atlamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak onlar sayesinde kalkınacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su ikram etmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulur.

Rüyada soğuk su aramak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments