Rüyada soğuk suyla abdest almak

Rüyada soğuk suyla abdest almak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, çok zor günler geçirileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Rüyada soğuk suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suya girmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişede soğuk su görmek kimseden korkmayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla yıkandığını görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işarettir.

Rüyada soğuk suyla yıkanmak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk su istemek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments