Rüyada soğuk su görmek

Rüyada soğuk su görmek aradığı aşkı bulacağına, evlat sahibi olunacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, işlerindeki karın artacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada soğuk su gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Rüyada soğuk suyla yıkanmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak yolculuğa çıkmaya, endişeli durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suyla yıkamak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada birine soğuk su vermek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak kendi şansını kendi yaratacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Rüyada soğuk suya düşmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalet eder.

Rüyada soğuk suya atlamak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kana kana soğuk su içmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments