Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, dik durmaya çalışacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, birçok işin birlikte yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak bir takım sorunlar çıkacağına, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments