Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, şan şöhret kazanacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, ünleneceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments