Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, konfor içinde olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak gerçeklere yüz çevrileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvanla cinsi münasebet görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cinsi münasebetini görmek ağız tadının kaçacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük cinsi münasebet görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments