Rüyada siyah kediler görmek

Rüyada siyah kediler görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kediler gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Rüyada kedi siyah görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah kediyi kovalamak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kediden kaçmak umutlarının tazeleneceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zorlukları teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah van kedisi görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments