Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek başının ağrıyacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, gönül kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek varolan sorunlarının sona ereceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada iri gözlü kedi görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments