Rüyada siyah van kedisi görmek

Rüyada siyah van kedisi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, dualarının karşılığını göreceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada siyah van kedisi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kediler görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, özgüveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan siyah kedi görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments