Rüyada birden fazla siyah kedi görmek

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek atılan adımların boşa gideceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, eksiği kendinde bulacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla siyah kedi gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek iyi geçiminin devam edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla kedi görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Rüyada birden fazla hortum görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla ölüm haberi almak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla tarak görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla böcek görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada birden fazla makas görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments