Rüyada kedi siyah görmek

Rüyada kedi siyah görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi siyah gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah köpek ve kedi görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kediler görmek güçlendikçe güçleneceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi öldürmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada siyah yavru kedi görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, iş hayatında zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments