Rüyada sarı ve siyah kedi görmek

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hastalıkların uzak duracağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada sarı ve siyah kedi gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulur.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine delalet eder.

Rüyada evde sarı kedi görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş sarı kedi görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kediye sarılmak güzel işler yapacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkte kedi görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments