Rüyada siyah kediden kaçmak

Rüyada siyah kediden kaçmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kötü günler yaşayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kediden kaçmak gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada siyah kediden kaçmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kedilerden kaçmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediden kaçmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kaçmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kediden kaçmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah boğadan kaçmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah inekten kaçmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, mekân değiştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments