Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kişinin yüzünün güleceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz keçi sürüsü gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek yeni bir eve sahip olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada keçi sürüsü almak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments