Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret eder.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek işlerinin çok açılacağına, dertlerin bölüşüleceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak iyi huylar edineceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek malların çoğalacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments