Rüyada keçi sürüsü otlatmak

Rüyada keçi sürüsü otlatmak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada koyun keçi otlatmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada keçi otlatmak haberler alacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına tabir olunur.

Rüyada keçi otlattığını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada otlayan keçi görmek her şeyin yolunda gideceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçiye ot vermek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürüyle keçi görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek kısmetin ve şansın açılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments