Rüyada sürü keçi görmek

Rüyada sürü keçi görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, makamının ve ününün artacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü keçi gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek kimseye borçlanmayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada keçi sürüsü almak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına inanılır.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürü keçi görmek hedeflerine ulaşacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada keçi sürüsü görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, her nimetin lezzetine varacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments