Rüyada sürüyle keçi görmek

Rüyada sürüyle keçi görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sürüyle keçi gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sürüyle keçi görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü almak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çirkin amellere işaret etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek yardımın alınacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments