Rüyada bir sürü keçi görmek

Rüyada bir sürü keçi görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, rahat rahat yaşayacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü keçi gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada sürüyle keçi görmek rakiplerini yeneceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek kötü günleri geride bırakacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada keçi sürüsü almak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işaret eder.

Rüyada keçi sürüsü görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments